ukrainskykh-droniv-bude-bilshe-zelenskyi-pokazav-yak-pratsiuiut-vitchyzniani-bezpilotnyky-na-fronti

"Українських дронів буде більше": Зеленський показав, як працюють вітчизняні безпілотники на фронті

 • 107949 переглядiв

Президент України Володимир Зеленський заявив, що Збройні сили активно використовують безпілотники українського виробництва для знищення російських окупантів, захисту життя солдатів та зменшення військового потенціалу Росії, а цього року виробництво безпілотників зростатиме й надалі.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що у Силах оборони активно використовують дрони українського виробництва. Глава держави запевнив, що їхнє  виробництво лише зростатиме. Про це передає УНН з посиланням на заяву Зеленського у Facebook.

Деталі

За словами Зеленського, українські дрони "знищують окупанта, захищають життя наших воїнів на передовій і допомагають Україні знижувати російський потенціал війни".

У Міноборони назвали терміни інтеграції у Delta дронів для планування роботи операторів05.04.24, 16:50 • [views_0]

У небі та на морі наші дрони довели, що українська сила може перемагати російське зло

- заявив глава держави. 

Він подякував усім, хто виробляє та постачає дрони для Сил оборони, хто тренує операторів дронів. Також Зеленський подякував за влучність кожному воїну, який застосовує дрони.

Українських дронів цього року буде більше

- запевнив президент України. 

Нагадаємо

За словами міністра цифрової трансформації України Михайла Федорова, у 2024 році виробництво безпілотників дальнього радіуса дії понад 1000 км в Україні зросло вдесятеро порівняно з попереднім роком.

Для ударів по російських НПЗ Україна використовує дрони зі штучним інтелектом - CNN02.04.24, 12:21 • [views_0]