ukrainu-na-yevrobachenni-predstavliatyme-alyona-alyona-and-jerry-heil

Україну на Євробаченні представлятиме Alyona alyona & Jerry Heil

 • 37637 переглядiв

Alyona alyona & Jerry Heil представлятимуть Україну на Євробаченні 2024 з піснею "Teresa & Maria" після перемоги в національному відборі.

Україну на Євробаченні-2024 у шведському Мальме представить Alyona alyona & Jerry Heil. Про це УНН повідомляє з посиланням на фінал Нацвідбору. 

Деталі

Alyona alyona & Jerry Heil  виступить на пісенному конкурсі з піснею "Teresa & Maria". 

Один бал від національного журі отримав гурт NAHABA, два бали - NAZVA, три бали - SKYLERR , чотири  - Drevo, пять - ANKA, шість - YAKTAK, 7 - YAGODY,  8 - INGRET.

Своєю чергою 9 балів від журі отримав гурт MÉLOVIN,  10 балів - alyona alyona & Jerry Heil а 11 балів - Ziferblat. 

Один бал від глядачів отримав гурт NAZVA, два бали - INGRET, три бали- Drevo ,чотири - ANKA, п'ять - NAHABA, шість - SKYLERR , 7- YAGODY.  8 - INGRET.

9 балів від глядачів отримав гурт MÉLOVIN,  10 балів - YAKTAK, 11 - alyona alyona & Jerry Heil. 

Доповнення 

У "Дії"  за представника України на пісенному конкурсі "Євробачення" проголосували 1 167 176 українців. Як повідомив повідомив керівник з розвитку електронних послуг у Мінцифри Мстислав Банік, це на один мільйон більше голосів ніж минулого року. 

Заначимо, що через проблеми із роботою застосунку, голосування для українців продовжили до сьогоднішнього вечора. 

Нагадаємо 

68-й міжнародний пісенний конкурс Євробачення-2024  відбудеться у Швеції в травні цього року. Учасник від України позмагається в одному з півфіналів 7 травня за представлення країни у Гранд Фіналі Євробачення-2024.