ukravtodor-povidomiv-pro-situatsiyu-na-osnovnikh-dorogakh-2

Укравтодор повідомив про ситуацію на основних дорогах

 • 11343 переглядiв

КИЇВ. 28 лютого. УНН. Автомобільні дороги державного значення на сьогоднішній ранок на більшості території України мокрі, у низці областей йде дощ. Проїзд основними дорогами забезпечено. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу Укравтодору.

"Станом на 6:00 28 лютого сніг з дощем у Закарпатській області, місцями слабкий дощ у Донецькій, Запорізькій, Луганській, Миколаївській, Полтавській, Сумській, Херсонській, Кіровоградській, Харківській областях, сильний дощ в Дніпропетровській області, на решті території без опадів. Покриття на дорогах державного значення в більшості областей мокре, у Закарпатській області місцями засніжене", - йдеться у повідомленні.

За даними дорожників, на ділянках доріг Ужоцького, Торунського, Івашківського та Орявського перевалів невеликий сніг. Стан покриття мокрий, у місцях, де випав сніг, дорога засніжена.

"На дорогах державного значення виконуються роботи з обробки протиожеледними матеріалами та очистки від снігу. Проїзд всіма ділянками доріг державного значення забезпечено", - вказали в агентстві.

Нагадаємо, 28 лютого в Україні від 7° морозу до 10° тепла.

Українські Національні Новини

Суспільство