ukravtodor-povidomiv-pro-stan-proyizdu-osnovnimi-dorogami-1

Укравтодор повідомив про стан проїзду основними дорогами

 • 14860 переглядiв

КИЇВ. 11 лютого. УНН. На сьогоднішній ранок дороги державного значення у більшості областей мокрі, місцями засніжені. Загалом проїзд основними дорогами забезпечено. Про це УНН повідомляє з посиланням на дані Укравтодору.

Так, вранці 11 лютого помірний сніг спостерігався у Полтавській і Сумській областях, де за нічний час доби випало від 5 до 10 см снігу. Невеликий сніг у Харківській і Дніпропетровській, сніг з дощем у Чернігівській, Кіровоградській, Херсонській, дощ у Черкаській і Миколаївській областях. "Покриття на дорогах державного значення у більшості областей мокре, в областях із сніговими опадами місцями засніжене, на дорогах місцями перемети", - вказали дорожники.

На перевальних ділянках доріг в Івано-Франківській області (Яблунецький, Вишківський), як вказано, - невеликий сніг, на інших перевалах без опадів. Стан покриття в основному мокрий, на Вишківському та окремих перевалах Закарпаття місцями засніжений.

"Проїзд всіма ділянками доріг державного значення забезпечено", - наголосили дорожники.

На дорогах державного значення виконуються роботи з очистки покриття від снігу та заметів, проводиться обробка протиожеледними матеріалами спусків, підйомів, мостів, заокруглених ділянок тощо.

Протягом доби на "гарячу лінію" Укравтодору від водіїв щодо незадовільного зимового утримання надійшло 4 звернення, по яких було вжито заходи оперативного реагування.

Нагадаємо, 11 лютого в Україні від 9° морозу до 10° тепла.

Українські Національні Новини

Суспільство