ukravtodor-proyizd-osnovnimi-dorogami-zabezpecheno-2

Укравтодор: проїзд основними дорогами забезпечено

 • 11544 переглядiв

КИЇВ. 10 лютого. УНН. Автомобільні дороги державного значення в Україні на сьогоднішній ранок у більшості областей сухі, у чотирьох областях місцями засніжені, на Одещині спостерігається ожеледиця. Проїзд основними дорогами забезпечено. Про це УНН повідомляє з посиланням на дані Укравтодору.

"Станом на 6:00 10 лютого без істотних опадів. Покриття на дорогах державного значення у більшості областей сухе, у Дніпропетровській, Донецькій, Луганській, Запорізькій областях місцями засніжене, на Одещині місцями ожеледиця. На перевальних ділянках доріг без опадів. Стан покриття в основному сухий, на Вишківському перевалі засніжений", - повідомили дорожники.

На дорогах державного значення виконуються роботи з обробки покриття доріг протиожеледними матеріалами спусків, підйомів, мостів, заокруглених ділянок тощо. Протягом доби на "гарячу лінію" Укравтодору від водіїв щодо незадовільного зимового утримання надійшло 1 звернення, щодо якого було вжито заходи оперативного реагування, додали в агентстві.

"Проїзд всіма ділянками доріг державного значення забезпечено", - зазначили дорожники.

Для забезпечення проїзду дорогами державного значення дорожніми організаціями задіяно в роботі 85 одиниць техніки та 137 робітників.

Нагадаємо, в Україні очікуються морози до -19 градусів.

Українські Національні Новини

Суспільство