ukravtodor-zapevniv-u-vidsutnosti-zatoriv-na-osnovnikh-dorogakh

Укравтодор запевнив у відсутності заторів на основних дорогах

 • 11893 переглядiв

КИЇВ. 5 лютого. УНН. Автомобільні дороги державного значення на сьогоднішній ранок у більшості областей мокрі, на території України йдуть дощ та сніг, у Дніпропетровській області виникла ожеледиця, на перевалах - сніг, подекуди до 30 см. Однак, заторів на дорогах державного значення не зафіксовано. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу Укравтодору.

"Станом на 6:00 5 лютого в центральних, південних областях йде дощ, місцями сильний дощ, в західних , північних, північно-східних областях невеликий сніг. Покриття на дорогах державного значення в більшості областей мокре. У Дніпропетровській області місцями ожеледиця", - зазначили дорожники.

На перевальних ділянках доріг протягом ночі, як повідомляється, були значні снігові опади, де випало до 30 см (Ужоцький перевал). Покриття на більшості перевалів мокре, на Ужоцькому, Торунському та Вишківському засніжене.

"Проїзд всіма ділянками доріг державного значення забезпечено, заторів в русі не зафіксовано", - запевнили дорожники.

На дорогах державного значення виконуються роботи з очистки від снігу та обробки покриття протиожеледними матеріалами спусків, підйомів, мостів, шляхопроводів, заокруглених ділянок тощо.

Для оперативного забезпечення проїзду дорогами державного значення дорожніми організаціями задіяно в роботі 578 одиниць техніки та 773 робітники.

Нагадаємо, при Укравтодорі працює штаб з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій. 

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Синоптики попередили про негоду: по Україні сніжитиме

     • 12328 переглядiв

    Світові ціни на нафту продемонстрували зростання

     • 15809 переглядiв

    ООС: бойовики 12 разів обстріляли українські позиції

     • 11771 переглядiв

    На сьогодні встановлено ціну на банківські метали

     • 15004 переглядiв