ukrayina-bula-zaproshena-do-zustrichi-ministriv-oboroni-krayin-nato

Україна була запрошена до зустрічі міністрів оборони країн НАТО

 • 123079 переглядiв

КИЇВ. 28 травня. УНН. Зустріч міністрів оборони країн НАТО розпочнеться 15 червня, на яку запрошені партнери Фінляндія, Грузія, Швеція, Європейський Союз та Міністр оборони України Олексій Резніков. Про це йдеться на на сайті альянсу, передає УНН.

Деталі

15-16 червня у штаб-квартирі НАТО в Брюсселі відбудеться засідання Північноатлантичної ради (NAC) на рівні міністрів оборони. Зустріч пройде під головуванням Генерального секретаря НАТО Єнса Столтенберга. У заяві йдеться, що буде запрошений представник оборони України.

Цитата

"Зустріч розпочнеться з робочої вечері 15 червня, на яку запрошені партнери Фінляндія, Грузія, Швеція, Україна та Європейський Союз. Ця сесія не буде відкритою для ЗМІ. 16 червня відбудуться дві сесії з міністрами країн Альянсу", - йдеться у повідомленні.

Згідно з ним, у контексті заходу за участю міністрів оборони НАТО 15 червня з ініціативи Сполучених Штатів у штаб-квартирі НАТО відбудеться також окреме засідання контактної групи щодо України.

Нагадаємо

Міністр оборони США Ллойд Остін взяв участь у зустрічі представників понад 40 країн на другому віртуальному засіданні контактної групи щодо України, робота якої стартувала у квітні на німецькій авіабазі Рамштайн.

Українські Національні Новини

Новини Світу