ukrayina-domovilasya-pro-postachannya-mayzhe-1800-transformatoriv-kuleba

Україна домовилася про постачання майже 1800 трансформаторів – Кулеба

 • 3584080 переглядiв

КИЇВ. 4 січня. УНН. Україна домовилася про постачання майже 1800 трансформаторів струму та напруги різної потужності. Також домовлено про понад 7 тис. генераторів потужністю до 100 кВт та більше 600 генераторів потужність понад 100 кВт. Про це повідомив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба під час брифінгу, передає кореспондент УНН.

Цитата

«Станом на 4 січня вдалося домовитися про постачання майже 1800 трансформаторів струму та напруги різної потужності, понад 7 тис. генераторів потужністю до 100 кіловатів та понад 600 генераторів потужність понад 100 кіловатів, понад 40 кілометрів кабелю й сотень найменувань запчастин для енергообладнання, обігрівачів тощо», - розповів Кулеба.

Доповнення

В Ірпінь передали чотири генератори. Два з них отримали школи міста, один віддали КП "Теплоенергопостач", а четвертий подарували КП "Ірпіньводоканал".

Раніше Кулеба повідомляв, що на доручення Президента Володимира Зеленського, та у взаємодії з Міненерго, Укренерго та іншими профільними інституціями, МЗС продовжує залучати обладнання партнерів для відновлення енергосистеми.

Українські Національні Новини

Політика