ukrayina-gotova-napraviti-pilotiv-dlya-navchannya-na-zakhidnikh-vinischuvachakh

Україна готова направити пілотів для навчання на західних винищувачах

 • 279252 переглядiв

КИЇВ. 27 березня. УНН. Україна готова направити своїх пілотів для навчання використанню західних винищувачів. Про це заявив голова Верховної Ради України Руслан Стефанчук британським депутатам, передає УНН з посиланням на The Guardian.

Стефанчук, виступаючи під час візиту до Великої Британії, сказав, що Київ може принести «спільну перемогу Україні та світу» як тільки «отримає крила».

Цитата

«Ми готові до більш інтенсивної підготовки українських військовослужбовців. Ми готові відправити наших пілотів на навчання польотам на винищувачах. Ми продовжуємо говорити: «Будь ласка, поділіться з нами своїм досвідом», - сказав Стефанчук.

Він також подякував Великій Британії за її рішення відправити 14 танків Challenger 2, що дало можливість іншим країнам наслідувати їхній приклад.

«Сьогодні настав час для Британії стати лідером, щоб також відкрити двері для використання літаків і ракет великої дальності», - додав він.

Доповнення

Начальник авіації Командування Повітряних Сил ЗС України бригадний генерал Сергій Голубцов повідомив, що навчання українських пілотів на західних винищувачах може зайняти менше ніж півроку.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Окупанти двічі обстріляли прикордоння Чернігівщини і Сумщини

     • 309058 переглядiв