ukrayina-gotuyetsya-do-masshtabnoyi-ataki-na-skhodi-krayini-ministr

Україна готується до масштабної атаки на сході країни – міністр

 • 175126 переглядiв

КИЇВ. 4 квітня. УНН. Україна готується до масштабного наступу рашистських окупантів на сході країни. Про це заявив Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба на спільному брифінгу зі своєю британською колегою Ліз Трасс, пише УНН.

Цитата

"Україна виграла битву за Київ, але війна триває. Готуємося до нового великомасштабного наступу росії на сході України. Вони спробують захопити більше територій в Донецькій і Луганській областях, спробують закріпитися і пустити коріння в Херсонщині, спробують захопити Маріуполь, що стікає кров'ю", - заявив міністр.

Деталі

За його словами, ті жахи, що світ побачив у Бучі, — це лише верхівка айсберга всіх злочинів, скоєних російською армією на території України.

"І я вам без перебільшення, але з великим сумом можу сказати, що в Маріуполі ситуація набагато гірша", - додав дипломат.

Доповнення

2 квітня радник керівника офісу Президента України Михайло Подоляк у своєму Twitter повідомив про розстріляних людей зі зв'язаними руками на вулицях Бучі.

Також біля траси в 20 км від Києва виявили тіла загиблих мирних жителів. Під ковдрою лежало до п'яти мертвих оголених жінок, яких російські варвари намагалися спалити на узбіччі.

Українські Національні Новини

Політика