ukrayina-i-kanada-pidpisali-domovlenist-pro-spivrobitnitstvo-u-sferi-oboroni

Україна і Канада підписали домовленість про співробітництво у сфері оборони

 • 13227 переглядiв

КИЇВ. 3 квітня. УНН. Україна і Канада підписали Домовленість про співробітництво у сфері оборони. Про це повідомив у Twitter посол України в Канаді Андрій Шевченко, передає УНН.

"Так пишеться історія. Україна і Канада підписали Домовленість про співробітництво у сфері оборони", - написав А.Шевченко.

Так пишеться історія. Україна і Канада підписали Домовленість про співробітництво у сфері оборони pic.twitter.com/WwbzBFGJdq

— Andriy Shevchenko (@AShevch) 3 квітня 2017 р.

Як повідомляв УНН, у рамках офіційного візиту міністра оборони України Степана Полторака розпочалася зустріч з міністром національної оборони Канади Харджитом Сейджаном та начальником Генерального Штабу генерал-полковником Джонатаном Венсом.

Нагадаємо, 2 квітня розпочалася робоча поїздка міністра оборони України генерала армії України Степана Полторака до Канади.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: С.Полторак у Канаді обговорив із Х.Фріланд безпекову ситуацію в Україні

Під час візиту було заплановано проведення зустрічі очільника оборонного відомства України з міністром національної оборони Канади Харджитом Саджжаном та офіційне підписання “Домовленостей про оборонне співробітництво між Міністерством оборони України та Міністерством національної оборони Канади та ЗС Канади”, а також проведення декількох двосторонніх переговорів та робочих зустрічей.

Українські Національні Новини

Політика