ukrayina-i-usaid-obgovorili-realizatsiyu-proektu-energetichna-bezpeka

Україна і USAID обговорили реалізацію проекту "Енергетична безпека"

 • 17542 переглядiв

КИЇВ. 15 травня. УНН. Заступник міністра енергетики та захисту довкілля Олексій Рябчин обговорив з представниками USAID та команди проекту "Енергетична безпека" поточні та перспективні напрями співробітництва. Обговорено було і питання кібернетичної безпеки, що може стати ще одним напрямом співробітництва. Про це інформує пресслужба Мінекоенерго, передає УНН.

Повідомляється, що під час зустрічі Рябчин розповів про заходи, які вживає міністерство і уряд для стабілізації енергетичного сектору України. Він наголосив, що крім питань енергетичної безпеки, останнім часом все більш важливою стає кібернетична безпека.

Виконуюча обов’язки директора місії USAID в Україні Сюзан Кутор зазначила, що уряд США приділяє значну увагу питанням кібербезпеки, що може стати ще одним напрямом співробітництва Мінекоенерго та USAID.

Заступник міністра також запевнив, що питання екологізації і декарбонізації енергетики й надалі будуть у фокусі Мінекоенерго. Учасники зустрічі домовились і надалі підтримувати діалог з існуючих і перспективних програм співробітництва.

Як повідомлялося в УНН, напередодні уряд Канади та Офіс Управління ООН з обслуговування проектів в Україні передали сім апаратів штучної вентиляції легень для потреб Збройних Сил України. 

Українські Національні Новини

Політика