ukrayina-na-asambleyi-mizhparlamentskogo-soyuzu-initsiyuvala-ukhvalennya-rezolyutsiyi-pro-nepripustimist-naymanstva

Україна на асамблеї Міжпарламентського союзу ініціювала ухвалення Резолюції про неприпустимість найманства

 • 8104 переглядiв

КИЇВ. 9 квітня. УНН. Українська делегація на асамблеї Міжпарламентського союзу запропонувала ухвалити Резолюцію про неприпустимість найманства як засобу підриву миру та порушення прав людини. Про це повідомив спікер парламенту Андрій Парубій під час ранкового засідання, передає кореспондент УНН.

"Асамблеєю Міжпарламентського Союзу буде ухвалено українську Резолюцію про неприпустимість найманства як засобу підриву миру та порушення прав людини. Ми провели дуже інтенсивну роботу із учасниками форуму задля її ухвалення. І точно знаю, що вже завтра вона буде прийнята", - наголосив Парубій.

За його словами, у роботі 140-ї асамблеї Міжпарламентського союзу, яка пройшла у Катарі, взяли участь делегації 163-х країн на чолі з 60 головами і 40 віце-спікерами – усього понад 2200 членів парламентів світу. Як зазначив спікер ВРУ, при цьому він особисто звернувся до представників російської Держдуми із закликам забрати своїх найманців із Донбасу.

Нагадаємо, за даними української розвідки, Росія продовжує таємно залучати іноземних громадян до лав бойовиків окупованого Донбасу. В першу чергу воювати з Україною їдуть з країн СНД.

Українські Національні Новини

Політика