ukrayina-napravila-notu-obsye-cherez-boyove-travmuvannya-viyskovogo-na-donbasi

Україна направила ноту ОБСЄ через бойове травмування військового на Донбасі

 • 16556 переглядiв

КИЇВ. 28 грудня. УНН. На Донбасі український військовий отримав бойове травмування внаслідок обстрілу з боку бойовиків. З цього приводу українська сторона направила до СММ ОБСЄ спеціальну ноту. Про це повідомляє УНН із посиланням на Telegram-канал української делегації для участі у Тристоронній контактній групі.

Так, вчора, 27 грудня, близько 23:00 внаслідок обстрілу з боку противника отримав бойове травмування один з військовослужбовців Збройних сил України.

“Стан його здоров’я задовільний, він евакуйований в медичний заклад. Українською стороною СЦКК було задіяно координаційний механізм: введено "режим тиші", висунуто вимогу щодо припинення вогню, підготовлено та направлено ноту на СММ ОБСЄ”, — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, минулої доби, 27 грудня, бойовики сім разів порушили “режим тиші” на Донбасі. У результаті обстрілу один військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил отримав бойове травмування.

Як повідомлялося, на Донбасі, неподалік Авдіївки раніше український військовий отримав поранення від ворожого снайпера. З цього приводу українська сторона також направляла до СММ ОБСЄ спеціальну ноту.

Українські Національні Новини

Політика