ukrayina-ne-otrimuvala-vinischuvachi-zelenskiy

Україна не отримувала винищувачі - Зеленський

 • 121745 переглядiв

КИЇВ. 21 квітня. УНН. Україна не отримувала винищувачі. Про це заявив Президент Володимир Зеленський в інтерв’ю французькому каналу BFM TV, додавши, що жодного постачання будь-яких літаків ще не було, передає кореспондент УНН.

Цитата

«Я людина реальних, чітких кроків та фактів. Тому по факту винищувачів у нас немає. Жодного постачання будь-яких літаків у нас ще не було», - сказав Зеленський.

Деталі

Зеленський підтвердив, що на сьогодні потеплішало ставлення Заходу.

«Ми бачимо намагання збільшити підтримку й у напрямку важкої техніки…» - зазначив Зеленський.

На запитання щодо військової допомоги від Франції, Зеленський відповів: «Деякі речі ми отримали. Щодо деталей, то я не готовий про це говорити, але є речі, на які ми чекаємо. Ми отримали сигнал, що ми зможемо це отримати найближчим часом».

Контекст

У ЗМІ протрактували розпливчасте формулювання представника Пентагону як одержання винищувачів. Проте ЗСУ спростували інформацію про отримання від західних партнерів нових літаків - Україні надали лише запчастини для ремонту вже наявних.

При цьому радник керівника Офісу Президента України Олексій Арестович, коментуючи заяву Пентагону, заявив, що парк літаків ЗСУ дещо збільшився.

Українські Національні Новини

Політика