ukrayina-ochikuye-vid-italiyi-zmenshennya-tsin-na-rosiysku-naftu-ta-sanktsiyi-proti-yadernoyi-galuzi-rf

Україна очікує від Італії зменшення цін на російську нафту та санкції проти ядерної галузі рф

 • 417055 переглядiв

КИЇВ. 26 квітня. УНН. Україна очікує посилення санкційного тиску на росію, зокрема, зменшення цін на російську нафту, санкції проти ядерної галузі рф та вихід бізнесу з ринку рф. Про це повідомив прем’єр-міністр Денис Шмигаль, передає УНН.

Цитата

«Очікуємо посилення санкційного тиску на росію. Зменшення цін на російську нафту, санкції проти ядерної галузі рф, вихід бізнесу з російського ринку, контроль за введеними обмеженнями», - повідомив Шмигаль.

За його словами, серед іншого, він обговорив з прем’єр-міністеркою Італії Джорджею Мелоні інтеграцію до ЄС і НАТО та імплементацію Формули миру Президента Володимира Зеленського.

«Наголосив на необхідності активних дій з боку Італії та інших партнерів для визволення з російського полону цивільних українців, в тому числі дітей», - зазначив Шмигаль.

Він подякував Джорджі Мелоні за готовність підтримувати українські євроінтеграційні зусилля та за високу оцінку українських реформ.

Доповнення

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль зустрівся з президентом Італії Серджо Маттареллою. Вони обговорили актуальні напрямки співпраці у фінансовому, оборонному та санкційному секторах.

Українські Національні Новини

Політика