ukrayina-otrimala-ponad-9-tis-dozvoliv-na-perevezennya-vid-polschi-ta-sloveniyi

Україна отримала понад 9 тис. дозволів на перевезення від Польщі та Словенії

 • 12507 переглядiв

КИЇВ. 18 серпня. УНН. Міністерство інфраструктури отримало та передало 4 711 дозволів Республіки Польща та 4 600 транзитних дозволів Республіки Словенія для українських перевізників. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу Міністерства інфраструктури України.

"Міністерство інфраструктури України інформує про отримання та передачу 4 711 дозволів Республіки Польща та 4 600 транзитних дозволів Республіки Словенія для українських перевізників, які вже доступні для бронювання", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що також міністерство направило додатковий запит на адресу Міністерства індустрії та інфраструктурного розвитку Республіки Казахстан з проханням здійснити обмін додатковими дозволами.

"До кінця поточного тижня до України надійдуть додаткові 6 тис. універсальних дозволів Нідерландів та 550 універсальних дозволів Іспанії", - вказано у повідомленні.

Також зазначається, що є попередня домовленість на проведення засідання Змішаної Комісії з питань міжнародних автомобільних перевезень з Угорщиною, а також розглядається декілька конкретних дат проведення аналогічних засідань з Республікою Польща та Турецькою Республікою.

"На додаток повідомляємо, що з метою покращення якості надання послуг з видачі дозволів Укртрансбезпекою змінено графік роботи ПВД "Бориспіль"... Починаючи з 14.08.2020, у дні найбільшого навантаження - п'ятниця та субота - обслуговування перевізників у зазначеному ПВД буде проводитись цілодобово", - повідомили у пресслужбі.

Нагадаємо, Кабінет міністрів України схвалив проект Закону України щодо ратифікації Протоколу між урядами України та Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії, який дозволяє здійснювати автотранспортні перевезення між країнами без дозволів.

Українські Національні Новини

Економіка