ukrayina-otrimala-vid-polschi-naybilshu-gumdopomogu-za-chas-pandemiyi

Україна отримала від Польщі найбільшу гумдопомогу за весь час пандемії - МОЗ

 • 12870 переглядiв

КИЇВ. 26 червня. УНН. Україна отримала від Польщі 13 вантажівок гуманітарного вантажу - найбільшу допомогу за час пандемії коронавірусної хвороби COVID-19. Про це повідомляє УНН із посиланням на Telegram-канал МОЗ.

"Заступник міністра охорони здоров’я з питань євроінтеграції Ігор Іващенко зустрів гуманітарну допомогу з Польщі. 13 вантажівок доставили дезінфікуючі засоби, медичні маски, рукавички, захисні костюми та лицьові щитки", - йдеться у повідомленні.

Вказано, що передача гуманітарного вантажу відбувалася за участі посла Республіки Польща Бартоша Цихо, представників Фонду міжнародної солідарності та Європейській комісії.

"Польський гуманітарний конвой – це найбільша гуманітарна допомога, яку отримала Україна під час пандемії коронавірусної хвороби. МОЗ робить рішучі кроки до подолання епідемії (пандемії - ред.), спираючись на успішний досвід країн Євросоюзу та світу. Взаємна підтримка та допомога у такий непростий час – запорука успішного вирішення спільної світової проблеми та побудова тісної дружньої взаємодії", — сказав Іващенко.

Нагадаємо, до "Борисполя" прибув Іл-76 з найбільшим гуманітарним вантажем з КНР.

Українські Національні Новини

Політика