ukrayina-peredala-yevrokomisiyi-drugu-chastinu-opituvalnika-schodo-chlenstva-v-yes

Україна передала Єврокомісії другу частину опитувальника щодо членства в ЄС

 • 231263 переглядiв

КИЇВ. 9 травня. УНН. Україна заповнила та передала Єврокомісії другу частину опитувальника щодо членства в ЄС. На позитивне рішення очікують у червні. Про це написала у Twitter віцепрем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Ольга Стефанішина, пише УНН.

Цитата

"Україна завершила заповнення 2-ї частини опитувальника для вступу до ЄС. Цю справжню "книгу української державності" у 9 томах було символічно передано Комісії ЄС у День Європи", - написала Стефанішина.

Деталі

За її словами, офіс віцепрем'єра продовжує працювати з партнерами у ЄС, щоб забезпечити позитивне рішення щодо статусу України як кандидата у члени ЄС у червні.

Ukraine completed the 2nd part of membership questionnaire. This true 'book of  statehood" in 9 volumes has been handed over symbolically to @EU_Commission on #EuropeDay.
We continue working with  partners to ensure a positive decision on  EU candidate status in June pic.twitter.com/HlSUpLSqgi

— Olga Stefanishyna (@StefanishynaO) May 9, 2022

Раніше

Як писав УНН, президент України Володимир Зеленський під час онлайн-зустрічі з головою Європейської комісії Урсулою фон дер Ляєн продемонстрував другу частину заповненої анкети-опитувальника для набуття Україною статусу кандидата на членство у Євросоюзі.

Українські Національні Новини

Політика