ukrayina-perekhodit-na-vazhke-ozbroyennya-nato-zaluzhniy

Україна переходить на важке озброєння НАТО - Залужний

 • 676227 переглядiв

КИЇВ. 21 грудня. УНН. Україна починає перехід на важке озброєння НАТО. Про це заявив Головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний, передає УНН.

Деталі

У своєму Телеграм-каналі Головнокомандувач ЗСУ повідомив про зустріч з Начальником Генерального штабу Збройних Сил Республіки Польща і генералом Раймундлм Анджейчаком.

Лідери мали нагоду відверто обговорити безпекову ситуацію в регіоні та сценарії її розвитку.

Цитата

“Разом ми втілюємо стратегічно важливе рішення щодо переходу України на важке озброєння держав-членів НАТО”, — повідомив Залужний.

Головнокомандувач подякував за Польщі за надану міжнародну військову допомогу, що включає озброєння, військову техніку, боєприпаси і необхідні матеріали.

“Ціную можливість проводити професійну підготовку наших військовослужбовців на польській території. Глибока вдячність польській стороні за лікування та реабілітацію поранених українських воїнів”, — додав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Танки, БМП та гаубиці: Залужний розповів, що потрібно, щоб вийти на кордони 23 лютого

Нагадаємо

6 грудня міністр оборони України Олексій Рєзніков заявив, що у ЗСУ та ​​секторі безпеки і оборони достатньо людей, але країні необхідна зброя. За його словами, партнери знають про перелік необхідного озброєння для України.

Він також повідомив, що швидше за все у січні відбудеться восьме засідання у форматі "Рамштайн".

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Україна переходить на важке озброєння НАТО - Залужний

     • 676227 переглядiв