ukrayina-poki-ne-maye-zasobiv-schob-distati-rosiysku-dalnyu-aviatsiyu-ps-zsu

Україна поки не має засобів, щоб дістати російську дальню авіацію – ПС ЗСУ

 • 181479 переглядiв

КИЇВ. 11 вересня. УНН. Україна поки що не має засобів, щоб дістати дальню авіацію збройних сил росії. Про це в ефірі телемарафону повідомив речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат, передає УНН.

Деталі

Ігнат повідомив, що сьогодні, 11 вересня, російські окупанти завдали по Україні ракетного удару з дальньої авіації.

"Працювала авіація російська – це дальні бомбардувальники ТУ-22М-3, які спершу з півночі країни завдали ударів ракетами, очевидно, що Х-22, потім перелетіли в район окупованого півострова і вже з району мису Тарханкут, ймовірно, атакували і південні регіони нашої держави", – розповів речник ПС ЗСУ.

Він повідомив, що є інформація про вибухи на півдні, але це ще потрібно підтвердити.

"Тому ще раз наголошую, що загроза нікуди не ділась. Те, що наші воїни звільняють землю – дуже гарні новини, і це ще далеко не перемога. Бо (ворог – ред.) постійно буде тероризувати нас цими ракетними атаками. На жаль, поки що дістати ці літаки (дальні – ред.) засобів у нас немає, але переконаний що вони будуть. І тоді власне вже будемо трохи легше дихати від тих самих атак, які завдають нам російські окупаційні війська", – сказав Ігнат.

Нагадаємо

Сьогодні вранці на Уманщині Черкаської області спрацювала ППО. Уламки збитого об'єкта пошкодили приватне домоволодіння, постраждалих немає.

Українські Національні Новини

Війна