ukrayina-posileno-okhoronyaye-kordon-z-pridnistrovyam-ta-vse-sche-chekaye-na-vtorgnennya-z-bilorusi-dpsu

Україна посилено охороняє кордон із Придністров'ям та не відкидає вторгнення з білорусі – ДПСУ

 • 156968 переглядiв

КИЇВ. 12 квітня. УНН. Українські прикордонники несуть посилену службу як на кордоні з Молдовою, зокрема і з Придністров'ям, так і на кордоні з білоруссю. Про це під час брифінгу у вівторок повідомив помічник голови Держприкордонслужби України — прессекретар Андрій Демченко, передає кореспондент УНН.

Цитата

"Як і на кордоні з Молдовою, на ділянці з Придністров'ям, так і на кордоні з білоруссю посилені заходи безпеки для того, щоб не допустити ескалації на цих напрямках. Навіть більше – зараз розглядається можливість вторгнення з республіки білорусь в Україну", - зазначив Демченко.

"В той же час ми стоїмо спільно зі Збройними силами України, іншими складовими сектору безпеки і оборони, і готові до заходів у разі, якщо з цих напрямків – що з білорусі, що з Придністров'я, спробують вторгнутись вороги", - сказав він.

Раніше

Як писав УНН з посиланням на дані британської розвідки, збройні сили рф намагаються компенсувати великі втрати солдатів в Україні за допомогою військових з Придністров'я та особового складу, звільненого з військової служби у 2012 році.

Українські Національні Новини

Суспільство