ukrayina-pragne-otrimati-perspektivu-chlenstva-v-yes-pristayko

Україна прагне отримати перспективу членства в ЄС - Пристайко

 • 12154 переглядiв

КИЇВ. 5 листопада. УНН. Міністр закордонних справ України Вадим Пристайко під час виступу у Стокгольмі наголосив на прагненнях України та інших асоційованих партнерів здобути перспективу членства в Євросоюзі. Про це повідомляє пресслужба МЗС, інформує УНН.

Голова українського МЗС України Вадим Пристайко взяв участь у заходах до 10-ї річниці Східного партнерства. Головний український дипломат прибув до столиці Швеції на запрошення Міністра закордонних справ Королівства Анни Лінде.

"Міністр Пристайко наголосив, що Україна та інші асоційовані партнери прагнуть отримати перспективу членства в ЄС та забезпечити поглиблення диференціації, яка повинна визначатися амбіціями партнерів", - йдеться у повідомленні МЗС.

Пристайко також зазначив, що Україна прагне більш глибокої секторальної інтеграції з Європейським Союзом, що передбачає зацікавленість української сторони у перегляді і покращенні уже підписаної Угоди про асоціацію між Україною та ЄС та умов поглибленої та всеохоплюючої зони вільної торгівлі.

Як повідомлялося раніше, президент України Володимир Зеленський підтвердив бажання України отримати членство в НАТО.

Українські Національні Новини

Політика