ukrayina-predstavila-komitetu-yes-videodokazi-porushennya-boyovikami-minskikh-ugod

Україна представила комітету ЄС відеодокази порушення бойовиками мінських угод

 • 9362 переглядiв

КИЇВ. 14 червня. УНН. Командувач Об’єднаних сил генерал-лейтенант Сергій Наєв представив відеодокази порушень мінських угод з боку російсько-окупаційних військ та закликав делегацію політико-безпекового комітету ЄС до посилення тиску на Росію. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу ООС.

Відеодокази були записані з камер спостереження в районі операції, на якому зафіксовані обстріли українських позицій артилерією російсько-окупаційних військ упродовж травня-червня поточного року.

Також був представлений відеозапис провокаційного обстрілу з великокаліберного кулемета, встановленого на автомобілі, який вівся 7 червня по Донецькій фільтрувальній станції (ДФС) з боку окупованої Крутої Балки (1,5 км на Північний Захід від Ясинуватої).

Як повідомляв УНН, минулої доби, 13 червня, ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишалася складною та контрольованою. На всій лінії зіткнення тривали інтенсивні бойові дії. Бойовики 33 рази порушували режим припинення вогню, з яких 11 разів застосовували 122-мм артилерію, 120 та 82-мм міномети.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП