ukrayina-rizikuye-uviyti-v-2020-rik-bez-zatverdzhenogo-byudzhetu-golova-rakhunkovoyi-palati

Україна ризикує увійти в 2020 рік без затвердженого бюджету - голова Рахункової палати

 • 10084 переглядiв

КИЇВ. 18 квітня. УНН. Україна в зв'язку з майбутніми парламентськими виборами ризикує увійти в 2020 рік без затвердженого бюджету. Таку думку висловив голова Рахункової палати Валерій Пацкан у ході дискусії VoxUkraine про ризики державного бюджету України на 2020 рік, передає УНН. 

"Вибори до Верховної Ради відбудуться 27 жовтня, перша присяга (новообраних нардепів - ред.) відбудеться 16 грудня. Поки сформуються комітети, країна може залишитися без бюджету. Я кажу про реальні речі, як колишній парламентарій. Ми можемо увійти в наступний рік без бюджету", - зазначив Пацкан.

При цьому він підкреслив, що є прихильником ухвалення бюджету в цьому році й нинішнім складом парламенту. Як пояснив чиновник, проект бюджету на 2020 рік має бути внесений до парламенту до 15 вересня.

Нагадаємо, Кабінет міністрів ухвалив ініційовані Мінекономрозвитку зміни, які вдосконалять процес розроблення державних та регіональних прогнозних, а також програмних документів відповідно до середньострокового бюджетного планування.

Українські Національні Новини

Політика