ukrayina-rozgromila-albaniyu-zavdyaki-dublyam-yarmolenka-i-konoplyanki

Україна розгромила Албанію завдяки дублям Ярмоленка і Коноплянки

 • 14457 переглядiв

КИЇВ. 3 червня. УНН. На стадіоні "Каміль Ферньє" в Евіані відбувся товариський поєдинок між збірними України та Албанії, передає кореспондент УНН.

Помилка в оборонних рядах "жовто-блакитних" призвела до виходу з Луніним представника Албанії, але його удар з гострого кута не досяг мети. Згодом українці двічі могли забивати, але після ударів Ярмоленка та Марлоса албанців від пропущеного м'яча рятував голкіпер італійської "Аталанти" Вальтер Беріша.

На 31 хвилині спрацював "трикутник" Марлос-Ярмоленко-Коноплянка. Перший віддав вертикальну передачу через двох опонентів, гравець "Борусії" поборовся і скинув м'яч на Коноплянку, який завдав гольового удару з межі штрафного майданчику – 1:0.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна звела внічию спаринг із збірною Марокко

До перерви українці вдруге засмутили Берішу. Ярмоленко і Коноплянка обмінялися місцями – тепер представник "Шальке" виявився асистентом, а Ярмоленко забив свій 34 гол під час виступів за національну збірну. В компенсований час Ярмоленко оформив дубль після скидки Маліновського – 3:0.

У другому таймі підопічні Шевченка могли ще забивати. Наприклад, Беріша витягнув м'яч з дев'ятки воріт після удару зі штрафного Коноплянки. Також арбітр не зарахував взяття воріт Селезньова, зафіксувавши офсайд. Під завісу гри Емануель Ндож з-під Караваєва пробив у нижній кут воріт Луніна. Проте практично одразу Ярмоленко і Коноплянка вийшли на воротаря супротивників і останній забив у порожню рамку – 4:1.

Додамо також, обидві команди проводили зустріч в рамках підготовчого процесу до Ліги націй, де українці виступатимуть у дивізіоні В, а албанці – С.

Українські Національні Новини

Спорт