ukrayina-rozpochala-robotu-nad-strategiyeyu-rozvitku-donbasu-zelenskiy

Україна розпочала роботу над стратегією розвитку Донбасу - Зеленський

 • 12836 переглядiв

КИЇВ. 20 жовтня. УНН. В Україні працюють над стратегією розвитку Луганської та Донецької областей - для безпечного та заможного регіону потрібні особливі економічні умови. Про це заявив під час виступу у парламенті Президент України Володимир Зеленський, передає кореспондент УНН.

"Вже сьогодні на вільних територіях Донбасу будують новий Донбас – безпечний, сучасний, заможний. Але щоб зробити таким регіон, що найбільше постраждав від російської агресії, потрібні особливі економічні умови. Нам потрібна стратегія розвитку Донецької та Луганської областей, що включатиме податкові і митні преференції, страхування військово-політичних ризиків для інвесторів, арбітраж за міжнародними стандартами. Робота над нею вже почалася", - сказав Зеленський.

Нагадаємо, як заявив віце-прем'єр-міністр, міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Олексій Резніков, втрати української економіки від зруйнованого Донбасу сягають 120 млрд доларів, а на мінімальне відновлення потрібен ще 21 млрд.

Українські Національні Новини

Політика