ukrayina-skhvalila-initsiativu-erdogana-organizuvati-zustrich-zelenskogo-ta-putina

Україна схвалила ініціативу Ердогана організувати зустріч Зеленського та путіна

 • 123789 переглядiв

КИЇВ. 1 квітня. УНН. Україна схвалила організацію Туреччиною можливої зустрічі президентів України та росії, про яку раніше говорив турецький лідер Реджеп Таїп Ердоган. Про це заявив на брифінгу у Польщі міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба, пише УНН.

Цитата

“З огляду на ці успіхи турецької дипломатії, безумовно, якщо йому (Ердогану – ред.) вдасться організувати зустріч президентів Зеленського та путіна в Туреччині, то ми лише вітатимемо цю ініціативу”, - сказав міністр.

Деталі

Він висловив вдячність президенту Туреччини за його зусилля, зокрема, щодо організації переговорів делегацій України та росії у Стамбулі на початку тижня.

“Можу відверто сказати що саме завдяки тому що він особисто приділив увагу питанню переговорів між росією та Україною, вдалось перенести ці переговори з Білорусі в Туреччину (це однозначно позитивне рішення), а також створити правильну атмосферу на самих перемовинах. Він звернувся до учасників перед тим, як переговори почались”, - зазначив Кулеба.

Раніше

Як писав УНН, раніше Ердоган заявив журналістам, що Туреччина планує погодити дату швидкої зустрічі президентів України та росії.

Українські Національні Новини

Політика