ukrayina-stala-asotsiyovanim-chlenom-spetsialnoyi-bagatostoronnoyi-programi-nato-schodo-tekhnologichnoyi-vzayemosumisnosti-zelenskiy

Україна стала асоційованим членом спеціальної багатосторонньої програми НАТО щодо технологічної взаємосумісності, - Зеленський

 • 208220 переглядiв

КИЇВ. 12 липня. УНН. Під час вечірнього звернення Володимир Зеленський повідомив, що Україна стала асоційованим членом спеціальної багатосторонньої програми НАТО щодо технологічної взаємосумісності, пише УНН.

Деталі

Зеленський зазначив, що одне таке рішення, "яке виглядає ніби технічним, але за ним – багато і символізму, і дуже змістовної політичної роботи".

Цитата

"Україна стала асоційованим членом спеціальної багатосторонньої програми НАТО щодо технологічної взаємосумісності. Якщо казати простіше, це про стандарти Альянсу. Україна тепер не лише впроваджує в себе стандарти НАТО, а й може брати участь у розробці нових стандартів", - сказав Глава держави.

Президент підкреслив, що досвід українських військових, можливості українських інституцій, IT-потенціал України – все це тепер буде українським внеском у розвиток колективної безпеки у Європі.

Нагадаємо

Зеленський відповів на петицію про заборону очного навчання під час війни.

Українські Національні Новини

Політика