ukrayina-ta-estoniya-obgovorili-ponovlennya-dvostoronnogo-politichnogo-dialogu

Україна та Естонія обговорили поновлення двостороннього політичного діалогу

 • 14370 переглядiв

КИЇВ. 19 червня. УНН. Заступник керівника Офісу Президента України Ігор Жовква обговорим з Послом Естонської Республіки в Україні Каймо Кууском поновлення динаміки двостороннього політичного діалогу між країнами та підготовку другого цифрового форуму України та Естонії наприкінці року. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу Офісу Президента.

"Заступник керівника Офісу Президента України Ігор Жовква провів зустріч з Послом Естонської Республіки в Україні Каймо Кууском. Співрозмовники обговорили кроки, що здійснюються керівництвом двом країн з метою подолання пандемії COVID-19 та забезпечення захисту громадян", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що Каймо Кууск підкреслив незмінність позиції Естонії щодо політичної підтримки України й надання експертної та іншої практичної допомоги, зокрема щодо реалізації важливих внутрішніх реформ.

"Окрему увагу під час зустрічі було приділено важливості поновлення динаміки двостороннього політичного діалогу після завершення карантинних обмежень, серед іншого – підготовки Другого цифрового форуму України та Естонії, який має відбутися наприкінці цього року в Києві", - додали в Офісі Президента.

Нагадаємо, Естонія засуджує агресію Російської Федерації проти України на Донбасі, незаконну анексію Криму і окупацію територій Грузії і закликає ООН дотримуватися політики невизнання.

Українські Національні Новини

Політика