ukrayina-ta-italiya-domovilis-pro-provedennya-zasidannya-mizhuryadovoyi-komisiyi

Україна та Італія домовились про проведення засідання міжурядової комісії

 • 10134 переглядiв

КИЇВ. 27 вересня. УНН. В рамках участі делегації України у 73-й сесії Генеральної Асамблеї ООН Міністр Павло Клімкін провів зустріч зі своїм італійським колегою Енцо Моаверо Міланезі. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу МЗС.

У контексті головування Італії в ОБСЄ сторони обговорили практичну підтримку італійської сторони ініціатив України з відновлення миру в ОРДЛО.

Окрему увагу було приділено питанню продовження санкцій проти РФ.

Сторони також домовилися щодо подальших кроків з розвитку двосторонніх відносин, включаючи проведення чергового засідання українсько-італійської спільної міжурядової комісії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна вишле консула Угорщини – Клімкін

Також Павло Клімкін провів зустріч із віце-прем’єр-міністром, міністром закордонних справ Соціалістичної Республіки В’єтнаму Фам Бінь Мінем.

Український міністр висловив співчуття у зв’язку зі смертю президента країни Чан Дай Куанга 21 вересня 2018 року.

Сторони обговорили взаємодію в рамках міжнародних організацій, а також шляхи посилення двостороннього співробітництва у сферах, які становлять обопільний інтерес.

Як повідомляв УНН, вчора, 26 вересня 2018 року, на полях 73-ї сесії ГА ООН в Нью-Йорку Міністр закордонних справ України Павло Клімкін поінформував свого польського колегу Яцека Чапутовича про бачення української сторони сучасного стану українсько-польських відносин.

Українські Національні Новини

Політика