ukrayina-ta-kanada-domovilis-rozshiriti-ugodu-pro-vilnu-torgivlyu-na-sferu-poslug-ta-investitsiy

Україна та Канада домовились розширити угоду про вільну торгівлю на сферу послуг та інвестицій

 • 183008 переглядiв

КИЇВ. 20 квітня. УНН. Україна та Канада домовились продовжити переговори щодо розширення дії Угоди про вільну торгівлю на сфери послуг та інвестицій після закінчення війни в Україні. Про це УНН повідомляє з посиланням на інформацію Міністерства економіки України.

Цитата

“Ми вдячні нашим канадським партнерам за постійну участь у забезпеченні роботи фондів відновлення та трансформації економіки України, підтримки малого та середнього бізнесу, відновлення зруйнованого майна та інфраструктури. Ми також зацікавлені у розширенні торгівлі з Канадою через подальшу лібералізацію Угоди про вільну торгівлю на сфери послуг та інвестицій”, – зазначив заступник міністра економіки Тарас Качка.

Деталі

Сторони також домовились продовжити активний діалог щодо залучення економічної, фінансової та експертної допомоги Канади у критично важливі сектори української економіки, а також подальшої взаємодії у розширенні присутності канадських інвесторів в Україні.

Доповнення

Уряд Канади вніс до парламенту новий бюджет на 2022-2023 роки, у ньому передбачено виділення Україні 1,5 млрд доларів на покупку зброї та відновлення економіки.

Українські Національні Новини

Економіка