ukrayina-ta-shveytsariya-ogovorili-dvostoronnyu-spivpratsyu-mizh-krayinami

Україна та Швейцарія обговорили двосторонню співпрацю між країнами

 • 47438 переглядiв

КИЇВ. 19 червня. УНН. Заступник керівника Офісу Президента України Ігор Жовква з керівником служби дипломатичних радників Президента Швейцарської Конфедерації Теренсом Біллетером обговорили питання двосторонньої співпраці країн та підготовку до майбутнього візиту в Україну Президента Швейцарської Конфедерації Симонетти Зоммаруги. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу Офісу Президента.

"Відбулася телефонна розмова заступника керівника Офісу Президента України Ігоря Жовкви з керівником служби дипломатичних радників Президента Швейцарської Конфедерації Теренсом Біллетером", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що швейцарський високопосадовець від імені Президента Швейцарської Конфедерації висловив слова підтримки Главі Української держави у зв’язку із захворюванням дружини на коронавірусну інфекцію.

"Під час розмови детально обговорювалася підготовка до проведення державного візиту Президента Швейцарської Конфедерації Симонетти Зоммаруги в Україну в липні 2020 року. Співрозмовники торкнулися низки питань двосторонньої українсько-швейцарської співпраці. Ігор Жовква високо оцінив поточну роботу щодо організації спільного виробництва медичного обладнання за швейцарськими технологіями та за допомогою швейцарських інвестицій", - додали в Офісі Президента.

Нагадаємо, відбулась зустріч Генерального прокурора Ірини Венедіктової з Послом Швейцарії в Україні та Республіці Молдова Клодом Вільдом, на якій сторони обговорили перебіг реформи прокуратури та повернення заморожених активів у Швейцарії.

Українські Національні Новини

Політика