ukrayina-u-snigovi-pasttsi-zatori-obmezhennya-rukhu-ta-zablokovani-naseleni-punkti

Україна у сніговій пастці: затори, обмеження руху та заблоковані населені пункти

 • 18036 переглядiв

КИЇВ. 29 січня. УНН. Низка областей України потерпає від негоди. Рятувальники витягли із заметів понад 700 автомобілів та допомогли майже 2 тисячам людей. Проте й досі в регіонах автомобілі стоять у заторах, рух обмежений, а щонайменше 5 населених пунктів залишаються заблокованими, передає УНН із посиланням на повідомлення ДСНС.

Обмеження руху

- Одеська область – заборонено рух транспортних засобів всіх видів на автодорогах державного значення М-15 Одеса-Рені, М-16 Одеса – Кучурган та на всіх автодорогах місцевого значення.
- Миколаївська область – обмежено рух великовантажних та великовагових транспортних засобів та автобусів на автодорозі М-13 Кропивницький-Платонове.

Відсутні проїзди до 5 населених пунктів у Білгород-Дністровському районі Одеської області.

Затори

На автодорозі М-05 Київ – Одеса найбільш проблемною ділянкою залишається відрізок Знам'янка – Ревова (спостерігаються перемети, рух закрито). На цій ділянці працює спецтехніка для відкриття руху. На інших ділянках техніка працює для упередження переметів.

Всього з початку негоди підрозділами ДСНС здійснено буксирування понад 700 транспортних засобів (з них 14 швидких допомог, 19 автобусів) та надано допомогу близько 1 тис. 700 особам (з них 2 породілля), розпилено та прибрано 57 повалених дерев (Одеська – 44, Кіровоградська – 7 та Миколаївська – 6).

Нагадаємо

27 січня через негоду було тимчасово обмежено рух вантажівок до Одеси, це контролюють патрульні поліцейські на чотирьох автодорогах.

Всього по Україні через погодні умови на ранок 28 січня знеструмленими залишаються 143 населених пункти у чотирьох областях – Одеській, Кіровоградській, Черкаській та Запорізькій.

Українські Національні Новини

Суспільство