ukrayina-v-tsomu-rotsi-pochinaye-aktivnu-pidgotovku-dlya-vstupu-do-yes-zelenskiy

Україна в цьому році починає активну підготовку для вступу до ЄС - Зеленьский

 • 987164 переглядiв

КИЇВ. 4 березня. УНН. Цього року Україна разом з європейськими інституціями буде активно готуватися до вступу в Європейський Союз. Про це заявив Президент Володимир Зеленський у своєму зверненні, передає УНН.

Цитата

“Очевидно, що цього року наша співпраця з європейськими інституціями буде навіть іще змістовнішою, ніж минулого року. Завдання – максимально активно готувати все для членства нашої держави в Євросоюзі, збільшувати постачання зброї для України, посилювати санкції проти росії”, – заявив він.

Деталі

Президент також поінформував, що зранку провів з комадувачами, чиї підрозділи тримають оборону Бахмуту. Зеленський наголосив, що фронт – це перший приоритет.

“Особливо відзначу бійців, які захищають Бахмут. Зокрема, воїнів 56-ї окремої мотопіхотної бригади, 67-ї та 93-ї окремих механізованих бригад і 77-ї окремої аеромобільної бригади. Дякую вам, хлопці”, – додав він.

Доповнення

Президент України Володимир Зеленський зустрівся з головою Європарламенту Робертою Метсолою у Львові. За підсумками знову повторив меседж не зволікати зі стартом переговорів про вступ України до ЄС і розпочати їх цього року.

Українські Національні Новини

Політика