ukrayina-vidnovila-kontrol-na-dilyantsi-kordonu-protyazhnistyu-1200-km-dvi-tretini-z-yakikh-kordon-z-rf

Україна відновила контроль на ділянці кордону протяжністю 1200 км, дві третини з яких - кордон з рф

 • 395419 переглядiв

КИЇВ. 11 травня. УНН. Відновлено контроль на ділянці кордону протяжністю 1200 км, дві третини з яких - кордон з рф. Про це сказав директор департаменту охорони державного кордону АДПСУ Леонід Баран під час брифінгу, передає УНН.

Цитата

"Держприкордонслужба в межах Київської, Сумської та Чернігівської областей вийшла на ділянки відповідальності. Відновлено контроль на ділянці кордону протяжністю 1200 км, дві третини з яких - кордон з рф. Проте, небезпека залишається, тому класичних заходів охорони кордону не достатньо. Зараз продовжуються заходи з детальної перевірки місцевості та облаштовуються додаткові пости", - розповів Баран.

Доповнення

Він додав, що найбільш напружена ситуація в Донецькій та Луганській областях.

"Ворог штурмовими діями намагається встановити контроль. Там, разом з іншими силами оборони, діють прикордонники – Луганського, Харківського та Краматорського загонів. На Маріупольському напрямку оборону тримають прикордонники Донецького прикордонного загону та Морські прикордонники Маріупольського прикордонного загону", - сказав він.

Доповнення

У Міноборони заявляли, що ЗСУ виграли першу фазу війни з рф, попереду ще тривалий етап боротьби до повного очищення України.

Українські Національні Новини

Політика