ukrayina-vigrala-tretyu-medal-naprikintsi-yuniorskogo-chempionatu-yevropi-z-legkoyi-atletiki

Україна виграла третю медаль наприкінці юніорського чемпіонату Європи з легкої атлетики

 • 15188 переглядiв

КИЇВ. 19 липня. УНН. У заключний день юніорського чемпіонату Європи з легкої атлетики, який відбувався в Таллінні, стрибун з жердиною Олександр Онуфрієв на 14 сантиметрів поліпшив особистий рекорд і виграв бронзову медаль, передає УНН з посиланням на сайт ФЛАУ.

Деталі

Онуфрієв приїхав у Таллінн, маючи в активі 5,30 метрів, але впродовж змагань кілька разів поліпшував особистий рекорд. Спочатку українець з третьої спроби стрибнув на 5,34 м, потім з першої подолав 5,39 і на завершення з другого разу перелетів планку на висоті 5,44 м. Додавши до особистого рекорду 14 сантиметрів, Онуфрієв виграв бронзову медаль. Срібному призеру Матвєю Волкову з Білорусі Олександр поступився лише за спробами.

Цитата

"Коли їхав у Таллінн, мріяв про медаль, але це наче сон! У нас були хороші змагання, от тільки про вітер цього не скажеш. Я поліпшив особистий рекорд, а отже, зумів підійти до чемпіонату в найкращій формі й продемонструвати її. Медаль буде важливою віхою моєї кар’єри. Я гордий стояти на п’єдесталі з такими суперниками", – сказав Онуфрієв.

Доповнення

За підсумками чемпіонату Україна з трьома нагородами (по одній "золотій", "срібній" і "бронзовій") посіла 14-те місце в медальній таблиці.

Українські Національні Новини

Спорт