ukrayina-vimagaye-nadati-dostup-remontnikam-dlya-vidnovlennya-mobilnogo-zvyazku-na-donbasi

Україна вимагає надати доступ ремонтникам для відновлення мобільного зв'язку на Донбасі

 • 9590 переглядiв

КИЇВ. 31 січня. УНН. В ОРДЛО продовжують блокувати проведення робіт для відновлення мобільного зв'язку. Це питання українська сторона поставила на засіданні Тристоронньої контактної групи, повідомила прес-секретар представника України у ТКГ Дарка Оліфер у Facebook, передає УНН.

“В ОРДЛО продовжують блокувати проведення аварійно-відновлювальних робіт для забезпечення людей мобільним зв’язком. Це питання українська сторона особливо жорстко поставила на засіданні Тристоронньої контактної групи”, — зазначила вона.

За її словами, українська сторона вимагає надати безпечний доступ для ремонтних бригад на непідконтрольній Україні частині Донецької області.

“Ми вимагаємо надати безпечний доступ для ремонтних бригад в район н.п. Оленівка, які б полагодили відповідні технічні пристрої, які знаходяться на непідконтрольній Україні частині Донецької області та відновили можливість спілкування між громадянами України”, — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 11 січня мобільний оператор Vodafone, єдиний який надавав послуги на непідконтрольній частині території Донбасу, до ребрендингу відомий як “МТС-Україна”, перестав працювати на окупованих територіях Луганської і Донецької областей.

19 січня Vodafone відновив зв'язок лише в Луганській області, в Донецькій мережа не працює.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП