ukrayina-voskresne-znovu-posol-velikoyi-britaniyi-privitala-ukrayintsiv-z-velikodnem

Україна воскресне: посол Великої Британії привітала українців з Великоднем

 • 149699 переглядiв

КИЇВ. 24 квітня. УНН. Посол Великої Британії Мелінда Сіммонс привітала українців з Великоднем. Вона висловила переконання, що Україна знову воскресне і стане ще сильнішою. Про це вона написала у своєму Twitter, пише УНН.

Цитата

“Сьогодні, у Великодню неділю, я думаю про всіх українців, які постраждали від варварської війни росії, та про тих, хто бореться за право України жити в мирі. Я не маю сумніву, що Україна воскресне знову, сильнішою, яскравішою, стійкішою! Велика Британія з вами! Слава Україні!”, — написала Сіммонс.

Сьогодні, у Великодню неділю, я думаю про всіх українців, які постраждали від варварської війни Росії, та про тих, хто бореться за право України жити в мирі. Я не маю сумніву, що Україна воскресне знову, сильнішою, яскравішою, стійкішою! Велика Британія з вами! Слава Україні! pic.twitter.com/WL5bm1xblf

— Melinda Simmons (@MelSimmonsFCDO) April 24, 2022

Додамо

Президент України Володимир Зеленський привітав християн східного обряду з Великоднем. Він закликав берегти себе і своїх близьких, а також висловився про майбутню перемогу України у війні, яку розв'язала росія.

Українські Національні Новини

Суспільство