ukrayina-vpershe-za-8-rokiv-zavoyuvala-medal-yuniorskogo-chs-z-figurnogo-katannya

Україна вперше за 8 років завоювала медаль юніорського ЧС з фігурного катання

 • 1457049 переглядiв

КИЇВ. 3 березня. УНН. Українські фігуристи Віолетта Сєрова та Іван Хобта стали бронзовими призерами юніорського чемпіонату світу з фігурного катання у канадському Калгарі, пише УНН з посиланням на інформацію НОК України.

Деталі

"На третю сходинку п’єдесталу юніорського чемпіонату світу з фігурного катання у канадському Калгарі зійшли за підсумками змагань спортивних пар українці Віолетта Сєрова / Іван Хобта", - ідеться у повідомленні.

Підопічні Пилипа Залевського посідали четверте місце після першого дня, але чисто відкатавши довільну програму зуміли піднятися на одну позицію і здобули бронзу, яка стала першої в їх кар'єрі й першою для України нагородою на юніорських чемпіонатах світу з 2015 року, коли так само третім став український танцювальний дует Олександра Назарова і Максим Нікітін.

Як вказано, Віолетта та Іван при цьому побили три особисті рекорди – в короткій, у довільній та за сумою двох програм, яка склала 159,39.

Доповнення

НОК показав відео довільної програми спортивної пари Віолетта Сєрова / Іван Хобта, яка принесла їм та Україні бронзу юніорського чемпіонату світу з фігурного катання, що проходить у канадському Калгарі.

Українські Національні Новини

Спорт