ukrayina-zaklikala-bryussel-vimagati-poyasnen-vid-ugorschini-pro-te-chomu-siyyarto-pratsyuye-proti-interesiv-yes-v-aziyi

Україна закликала Брюссель вимагати пояснень від Угорщини про те, чому Сійярто працює проти інтересів ЄС в Азії

 • 831638 переглядiв

КИЇВ. 15 вересня. УНН. В Брюсселі мають запросити пояснення у Будапешта про те, чому угорський міністр Петер Сійярто поширює дезінформацію проти Європейського Союзу в інтересах росії та працює проти інтересів ЄС в Азії. Про це повідомив речник МЗС України Олег Ніколенко, передає УНН.

Цитата

«Виявляється, що весь світ страждає від наслідків війни не тому, що Росія напала на Україну, а тому, що Європа глобалізувала конфлікт. Так вважає міністр закордонних справ Угорщини Петер Сійярто, який днями відвідав Гонгконг», - написав Ніколенко.

Він зазначив, що в МЗС вважають, що Брюссель має вимагати пояснень від Угорщини через заяву Сійярто.

«На нашу думку, в Брюсселі мають запросити пояснення у Будапешта про те, чому угорський міністр поширює дезінформацію проти Європейського Союзу в інтересах Росії. Адже мова тут вже йде не лише про Україну, але і про намагання Угорщини похитнути європейські позиції в Азії», - зазначив Ніколенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Угорщина виступає за продовження ембарго на український агроекспорт – міністр сільського господарства країни

Українські Національні Новини

Політика