ukrayina-zaklikaye-boykotuvati-renault-yaka-sponsuye-viynu-putina

Україна закликає бойкотувати Renault, яка спонсорує війну путіна

 • 199625 переглядiв

КИЇВ. 23 березня. УНН. Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба закликав бойкотувати французьку автокорпорацію Renault, яка відмовляється йти з росії, пише УНН.

Цитата

"Renault відмовляється йти з росії. Не те щоб когось дивувало, що Renault підтримує жорстоку агресивну війну в Європі. Але за помилки доводиться платити, особливо коли вони повторюються. Я закликаю клієнтів і підприємства по всьому світу бойкотувати групу Renault", - написав Кулеба в Twitter.

Раніше

Міністерство закордонних справ України на цьому тижні опублікувало у Facebook список найбільших компаній, які залишилися в росії, незважаючи на її вторгнення в Україну.

Зокрема, до переліку увійшли: французька мережа будівельних магазинів Leroy Merlin, французький автовиробник Renault, французька мережа гіпермаркетів "Ашан", німецька торгова компанія Metro, китайський технологічний гігант Huawei, швейцарська продуктова компанія Nestle, медична компанія Johnson & Johnson, американська фармацевтична компанія Pfizer, продовольчі компанії PepsiCo, Danone та інші.

Раніше сьогодні стало відомо, що Nestlе призупинила роботу брендів KitKat і Nesquik в росії.

Українські Національні Новини

Політика