ukrayina-zatsikavlena-poglibiti-spivpratsyu-z-kanadoyu-u-viyskoviy-sferi-zelenskiy

Україна зацікавлена поглибити співпрацю з Канадою у військовій сфері – Зеленський

 • 10818 переглядiв

КИЇВ. 2 липня. УНН. Президент України Володимир Зеленський заявив, що Україна зацікавлена поглибити співробітництво з Канадою у військовій сфері. Про це він повідомив під час виступу у Торонто, передає кореспондент УНН.

«Ми зацікавлені поглибити співробітництво з Канадою у військовій сфері. Це стосується зокрема канадської тренувальної місії в UNIFIER, яка діятиме в Україні до 2022 року. Це вагомий внесок у зміцненні нашої оборонної здатності. Також, я вдячний канадській стороні за чудову організацію конференції з питань реформ в Україні, яка сьогодні розпочинає роботу. Вірю, що цей форум стане ефективним майданчиком, адже наші амбітні плани потребують широкої підтримки міжнародних донорів», - наголосив Зеленський.

За його словами, він розповів Трюдо про свої майбутні кроки щодо змін у функціонування, державних інститутів України та модернізації країни відповідно до західних стандартів.

«У тому як будувати справедливу та щасливу, процвітаючу країну ми можемо брати прекрасний приклад з Канади і будемо вивчати ваш досвід», - зазначив Зеленський.

Нагадаємо, за попередні 4 роки операції Unifier канадське тренування пройшло близько 11 тисяч українських військових.

Українські Національні Новини

Політика