ukrayina-zavtra-bude-naykholodnishoyu-krayinoyu-yevropi-sinoptik-dala-prognoz-pogodi

Україна завтра буде "найхолоднішою країною Європи": синоптик дала прогноз погоди

 • 33889 переглядiв

КИЇВ. 22 вересня. УНН. У четвер, 23 вересня, в Україні прогнозують "найхолоднішу погоду у Європі". Про це повідомила синоптик Наталка Діденко, інформує УНН.

Цитата:

"У четвер Україна буде чи не найхолоднішою в Європі. Температура повітря протягом дня у північних областях, практично в усіх центральних, на Харківщині, на Тернопільщині, Хмельниччині коливатиметься в межах +6...+10 градусів. Найближчої ночі можливі на ґрунті заморозки. Почне, щоправда, завтра теплішати в багатьох західних областях — 9-13 градусів тепла. Також вищою обіцяє бути температура повітря на Півдні України, в Луганській та Донецькій областях, тут +10...+15 градусів.

Вітер завтра переважатиме північно-західного напрямку, в західних областях може бути рвучким. У п'ятницю вітер посилиться в усій Україні і досягатиме штормових поривів... Уночі мокрий сніг імовірний у Карпатах", — ідеться у повідомленні Діденко у Facebook.

Додамо

За даними синоптика, 23 вересня Київ буде найхолоднішою столицею Європи, приблизно +9°C. Імовірний невеликий дощ та  хмарність. 24 вересня вітер посилиться до штормового і побільшає дощів. Проте на вихідних, за словами Діденко, температура підвищиться і дощів не буде.

Нагадаємо

За прогнозом синоптиків, 22 вересня в Україні, крім південних областей, прогнозують місцями невеликий дощ, а в Карпатах вночі з мокрим снігом. 

Температура вночі 1-6° тепла, вдень 5-10°, у південній частині та східних областях вночі 4-9° тепла, вдень 10-15°; в Карпатах вночі 0-2° морозу, вдень 1-6° тепла.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі