ukrayina-zdiysnit-dobrovilni-vneski-do-byudzhetiv-oon-ta-obsye

Україна здійснить добровільні внески до бюджетів ООН та ОБСЄ

 • 8497 переглядiв

КИЇВ. 10 квітня. УНН. Україна здійснить добровільні внески до бюджетів ООН, органів і спеціалізованих установ системи ООН, інших міжнародних організацій та конвенційних органів на загальну суму 80 тис. доларів США. Про це йдеться у розпорядженні кабінету міністрів України від 27 березня 2019 року, оприлюдненому постійним представництвом України в ООН, передає УНН.

"Погодитися з пропозицією Міністерства закордонних справ щодо здійснення добровільних внесків України за рахунок коштів бюджетної програми 1401020 "Внески України до бюджетів ООН, органів і спеціалізованих установ системи ООН, інших міжнародних організацій та конвенційних органів", - йдеться в розпорядженні.

Згідно з документом, Україна здійснить добровільні внески до Управління Верховного комісара ООН з прав людини для підтримання діяльності Моніторингової місії ООН з прав людини в Україні у сумі 35 тис. доларів США, до Організації з безпеки та співробітництва в Европі (ОБСЄ) для підтримання діяльності Верховного комісара ОБСЄ у справах національних меншин у сумі 30 тис. доларів США, до структури "ООН - Жінки" у сумі 10 тис. доларів США та до Трастового фонду з оновлення Довідника з практики Ради Безпеки ООН - у сумі 5000 доларів США.

Відповідно до розпорядження, Міністерству закордонних справ доручено інформувати Верховного комісара ООН з прав людини, Генерального секретаря ОБСЄ, заступника Генерального секретаря ООН - Виконавчого директора структури "ООН - Жінки" та Секретаріат ООН про прийняте рішення.

Як повідомляв УНН, у лютому Україна опинилась у списку з 25 країн, які вчасно сплатили внески до регулярного бюджету ООН на 2019 рік.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Жінка впала у колодязь і зламала стегно

     • 12048 переглядiв

    Учені вперше в історії показали знімок чорної діри

     • 16969 переглядiв

    В Україні зросли тарифи

     • 10258 переглядiв

    Порошенко не платив за аналізи на "Олімпійському"

     • 8434 переглядiв