ukrayina-zmogla-zabezpechiti-povernennya-grupi-turistiv-yaki-zastryagli-u-nepali

Україна змогла забезпечити повернення групи туристів, яка застрягла у Непалі

 • 16005 переглядiв

КИЇВ. 8 квітня. УНН. За сприяння німецьких дипломатів, Україна повертає групу туристів, яка застрягла у Непалі. Про це у Twitter написав заступник міністра закордонних справ України Єгор Божок, передає УНН.

"Нарешті! Спільними зусиллями вдалося! Група українських туристів вилітає з Непалу. Дякую МЗС Німеччини за допомогу, дякую українським дипломатам у Києві і за кордоном за чергове професійно виконане завдання", - написав заступник міністра.

Він побажав громадянам щасливої дороги з Непалу до України.

Зазначимо, раніше в ЗМІ з'явилась інформація про те, що через закриття кордонів багатьох країн у межах боротьби з коронавірусом, група з 36 українських туристів уже впродовж двох тижнів не може вилетіти з Непалу.

Нагадаємо, російський "Аерофлот" пропонував забрати українців із Непалу.

Як повідомлялося в УНН, з 7 квітня державний кордон України можна буде перетнути лише автотранспортом і лише у 19 пунктах пропуску.

Нарешті! Спільними зусиллями вдалося! Група українських туристів вилітає з Непалу. Дякую @GermanyDiplo за допомогу, дякую українським дипломатам в Києві і за кордоном за чергове професійно виконане завдання. https://t.co/7mSlXbXZWx

— Yehor Bozhok (@YehorBozhok) April 8, 2020

Українські Національні Новини

Політика