ukrayina-zvernulasya-z-prokhannyam-sklikati-terminove-zasidannya-radi-bezpeki-oon-cherez-psevdoreferendumi

Україна звернулася з проханням скликати термінове засідання Ради Безпеки ООН через псевдореферендуми

 • 275244 переглядiв

КИЇВ. 24 вересня. УНН. Україна ініціює скликання термінового засідання Ради безпеки ООН у зв'язку з проведенням росією псевдореферендумів на окупованих територіях. Про це повідомив речник МЗС України Олег Ніколенко, передає УНН.

Цитата

"Україна звернулася з проханням скликати термінове засідання Ради Безпеки ООН у зв'язку з проведенням росією фейкових референдумів на окупованих територіях України. росія має бути притягнута до відповідальності за подальші спроби змінити міжнародно визнані кордони України в порушення Статуту ООН", - написав Ніколенко у Twitter.

Доповнення 

На окупованих територіях Донецької, Луганської, Херсонської та Запорізької областей України загарбники оголосили про проведення фейкових "референдумів" щодо приєднання до рф 23-27 вересня.

Президент США Джо Байден заявив, що "референдуми", спрямовані на анексію чотирьох частково окупованих регіонів України, є фікцією.

Нагадаємо 

У рф очікують, що 30 вересня може відбутися послання володимира путіна федеральним зборам. Джерела росЗМІ повідомляють, що цього дня пройде "протокольний захід", рівень організації якого вказує на присутність на ньому російського диктатора.

За словами джерел, звернення путіна до федеральних зборів може бути схожим на події 2014 року, коли перед анексією Криму президент виголосив промову в Георгіївській залі кремля у присутності депутатів держдуми та сенаторів, а потім підписав договір про прийняття Криму до складу росії.

Українські Національні Новини

Політика