ukrayinets-kinuv-viklik-legendarnomu-biytsyu-mma

Українець кинув виклик легендарному бійцю ММА

 • 12062 переглядiв

КИЇВ. 19 червня. УНН. Відомий боєць ММА з України Аскар Можаров виявив бажання зустрітися в наступному бою із Елейном Нгалані на прізвисько "Пантера", передає УНН з посиланням на Спортивний комітет України.

Елейн народився в Камеруні, але живе і представляє Гонконг. Він чотириразовий чемпіон світу з муай тай. 7 липня Нгалані виповниться 45 років.

"З Елейном ми разом тренувалися, і я захоплений його формою та відношенням до роботи. Це серйозний суперник для будь-якого бійця в ММА. Проте, вважаю чудовою ідеєю нокаутувати Нгалані в рамках свого дебютного бою в "One FC". Заодно помщуся Елейн за Ігоря Субору (український боєць – ред.)", - зізнався Можаров.

Відзначимо, що 25-річний Можаров народився і виріс в Одесі. Почав захоплюватися тайським боксом в 14 років, що відобразилося на його стилі в ММА — одесит є потужним ударником. У змішаних єдиноборствах провів 25 поєдинків на професійному рівні, переміг в 19 з них. У світі професійних єдиноборств за Аскаром міцно закріпилося прізвисько "Український Макгрегор".

Українські Національні Новини

Спорт

    Популярні

    Новини по темі

    Українець кинув виклик легендарному бійцю ММА

     • 12062 переглядiв

    Через вибух у школі в Афганістані загинули дев'ять учнів

     • 11474 переглядiв

    Лікар-інфекціоніст розповіла, як захистити себе від COVID-19

     • 18164 переглядiв