ukrayinets-kvalifikuvavsya-do-dovilnoyi-programi-olimpiyskikh-igor

Український фігурист кваліфікувався до довільної програми Олімпійських ігор

 • 19832 переглядiв

КИЇВ. 8 лютого. УНН. Український одиночник Іван Шмуратко увійшов до числа 24-х фігуристів, які виступлять з довільною програмою на зимових Олімпійських іграх в Пекіні. Про це інформує УНН з посиланням на Українську федерацію фігурного катання на ковзанах.

Учень Марини Амірханової отримав за коротку програму 78,11 балів і посів 22-е місце.

Цитата:

"Сьогодні для мене головне, що я вийшов на лід. Ще три дні тому я не знав, що буде завтра, чи виступатиму взагалі на Олімпійських іграх. Тому дуже щасливий бути знову на льоду! Мені вдалося виконати у короткій програмі все, що планував. Вийшло добре, на мій погляд. Зараз відпущу емоції після сьогоднішнього виступу й буду налаштовуватися на довільну програму", – сказав Шмуратко.

Деталі

Лідирує в олімпійському турнірі чоловіків американський спортсмен Нейтан Чен, який виграв коротку програму зі світовим рекордом – 113,97. Друге та третє місця посідають японські фігуристи – відповідно Юма Кагіяма – 108,12 та Шома Уно – 105,90.

Олімпійський чемпіон японець Юдзуро Ханю не зміг виконати сальхов у чотири оберти і з результатом 95,15 посідає восьме місце.

Зазначимо, що на минулій зимовій Олімпіаді-2018 в Пхьончхані українські фігуристи не змогли пройти до фінальної частини змагань.

Доповнення

З довільною програмою фігуристи виступлять 10 лютого.

Українські Національні Новини

Спорт

    Популярні

    Новини по темі

    Чергове засідання ТКГ відбудеться 9 лютого

     • 25784 переглядiв