ukrayinets-namagavsya-nezakonno-vvezti-z-chekhiyi-ponad-4-tisyachi-nozhits

Українець намагався незаконно ввезти з Чехії понад 4 тисячі ножиць

 • 11835 переглядiв

КИЇВ. 15 червня. УНН. Закарпатські митники вилучили понад 4 тис. ножиць на митному посту "Тиса". Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу Державної митної служби України.

"Напередодні закарпатські митники на МП “Тиса” вилучили 4,1 тис. незадекларованих ножиць у мікроавтобусі. Вага товару складає 212 кг", - сказано у повідомленні.

Зазначається, що громадянин України повертався з Чехії в Україну. Для проходження митного контролю він обрав "зелений коридор". Громадянин заявив, що переміщувані ним товари не підлягають письмовому декларуванню.

Під час митного контролю автомобіля та особистих речей працівники митниці виявили незадекларовані металеві затискачі та ножиці у кількості 4100 одиниць. Товар знаходився у багажному відсіку серед особистих речей. Вага товару складає понад 212 кг.

Наразі складено протокол про порушення митних правил, передбачене статтею 471 Митного кодексу України, а товар вилучено до рішення суду.

Нагадаємо, На Закарпатті попередили незаконне ввезення з Європи партії вартістних смартфонів та портативної техніки відомих світових брендів на понад 100 мільйонів гривень.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП